Jezikovni tečaji

Jezikovni tečaji

Smo specializirana jezikovna šola, ki se ukvarja izključno z izobraževanjem zaposlenih v podjetjih in ustanovah.

Naročniki

Naročniki

Našim naročnikom je najbolj pomembna kvaliteta prevodov in hkrati sprejemljiva cena. Med naročniki prevajaske agencije Prelest boste tako našli velika in uveljavljena podjetja ter ustanove, kot so: Pošta Slovenije, Telekom Slovenije, Univerzitetni klinični center Maribor, Raiffeisen Bank, Gorenje,...

Izkušnje

Izkušnje

Prevajalska agencija Prelest ima na področju prevajanja več kot 10-letne izkušnje. Prevajanje nudimo z več kot 100 pogodbenimi prevajalci, ki so nam na razpolago v vsakem trenutku.

Izkušnje in zadovoljni naročniki

 

 

Prevajalska agencija Prelest ima na področju prevajanja več kot 10 letne izkušnje. Prevajanje nam zaupajo številna priznana podjetja in ustanove.

Kaj prevajamo?

 

 

Prevajalska agencija Prelest za naročnike nudi prevajanje vseh vrst besedil iz slovenščine v nemščino, angleščino, italijanščino ter druge jezike in obratno.

Hitrost

 

 

Prevajanje nudimo z več kot 100 pogodbenimi prevajalci, ki so nam na razpolago v vsakem trenutku. Tako lahko zadostimo vse potrebe po kvaliteti in hitrosti storitve.

Pošljite povpraševanje

Datoteka je lahko v .doc, .docx, .pdf ali .txt formatu

Naši naročniki

MLM Maribor: Za Mariborsko livarno v prevajalski agenciji PRELEST prevajamo različne trženjske vsebine npr. prevode katalogov, prospektov za armature v več jezikov in sicer v hrvaški, bosanski, srbski, angleški, nemški, češki, španski, francoski, madžarski, slovaški in litvanski jezik. Za našo agencijo se odločajo predvsem zaradi kakovosti opravljenih prevodov in odzivnosti.

Naročniki