Prevajanje Prelest Maribor

Naš cilj so kakovostne prevajalske storitve

Naš temeljni cilj je kakovostno zadovoljevanje potreb uporabnikov, ki bo temeljilo na popolnih in kakovostnih prevajalskih storitvah. Svoje delo usmerjamo v uresničevanje ključnega cilja, to je povečevanje obsega poslovanja in ohranitev dosedanjega tržnega položaja.

Naše poslanstvo – prevajanje, tolmačenje in jezikovno izobraževanje

Poslanstvo prevajalske agencije Prelest je podjetnike in fizične osebe spodbujati k pridobivanju novih jezikovnih znanj za uspeh v sodobnem tržnem gospodarstvu. Prizadevamo si za razvijanje novih znanj s področja prevajanja in jezikovnega izobraževanja, prenos obstoječih znanj ter izobraževanje in usposabljanje podjetnikov. Poslanstvo prevajalske agencije Prelest Maribor je v prevajanje, tolmačenje in jezikovno izobraževanje.

Vizija – postati vodilni ponudnik prevajalskih storitev

Naša vizija je postati vodilno podjetje v segmentu prevajanja in jezikovnega izobraževanja za uporabnike v manjših, srednjih in velikih podjetjih, ter izkoristiti dano geografsko lego za razširitev svoje dejavnosti na sosednje države. Primarna vizija naše organizacije je ostati prevajalska agencija, ki s svojim znanjem, kakovostnimi prevajalskimi in jezikovno – izobraževalnimi storitvami uspešno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti.

Prednosti – velik izbor prevajalcev

Naša prednost je velik izbor prevajalcev, ki je celo desetletje skrbno nastajal. Pohvalimo se lahko s prevajalci, ki obvladujejo prevajanje v dva ali celo v tri jezike. Naši prevajalci so univerzitetno izobraženi. Po poklicu so med drugim tudi profesorji, pravniki, inženirji, doktorji znanosti. Kvaliteto prevodov kontrolirajo lektorji, ki so naravni govorci. Tesno sodelovanje med obojimi zagotavlja odlične prevode.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke